דפדפן זה אינו נתמך, נא לגלוש באקספלורר 11 ומעלה, או בדפדפן כרום.

בחירות בספארי

רכישת כרטיסי כניסה לספארי

הרשמו לקבלת עדכונים מהספארי:

תודה שנרשמת!

פסמון

שימו פס בקלפי והצביעו למלח הארץ!
אנחנו הפסמונים אוהבים לאכול את שיחי המלוח ואפילו חופרים תחתיהם מחילות, אז אנחנו רציניים כשאנחנו אומרים לכל האויבים – נאכל אתכם. עם מלח!
אנחנו קטנים-קטנים אבל אותנו לא יכופפו – את השפם לא נוריד עבור אף אחד ושום מטרה. אחרת איך נגשש את דרכנו באפלת המחילה?
אז הצביעו לפסמון ויחד נצא מחושך לאור!
לדוגמא, הוא מכרסם ישראלי שחי בנגב ובמדבר יהודה ושלא כמו רוב המכרסמים הוא פעיל יום. בנגב ניתן לראותו בפתחי מחילות שהוא כורה מתחת לשיחי המלוח. שיחי המלוח מהווים את המזון העיקרי של הפסמונים. לכן במשתלת הספארי נשתלו שתלי מלוח שיספקו להם מזון מידי יום.
מעבר למלוח אנחנו בספארי מאכילים אותם במזון מיוחד שמגיע במיוחד מחו"ל והוא מפחית את הסיכוי לחלות בסכרת שבה הם עולים לחלות. זו הסיבה שהם נקראים בלעז- Fat sand rat – "חולדת חול שמנה". השם הלא מאוד מחמיא הזה ניתן להם בשל הנטייה שלהם לחלות בסוכרת. אבל זה ממש לא מפחית מערכם והם לא רוצים שזה יגרום לכם לפקפק ביכולותיהם להנהיג.
הם מתהדרים בכמה סלוגנים מרשימים שכוללים את: "ישראל צריכה מנהיג עם שפם", והפסמון אגב, גם לא מתכוון לעשות שום פרובוקציה פוליטית. הוא מגדיל ואומר שגם תמורת שלום הוא לא יוריד את השפם-מדובר כאן במועמד שלא ניתן לכופף אותו והוא בטח לא יאפשר לגלח את שפמו שכן, אם הדבר יקרה, הוא לא יוכל להמשיך לגשש את דרכו באפלת המחילות. הם ממשיכים ואומרים למתחרים שלהם "שכל השאר לא באמת מכרסמים אלא מכרסמים ביסודות הדמוקרטיה".
והם, הפסמונים, בכלל מלח הארץ.
ישראל חייבת מכרסם חזק, השפם של ישראל, הפסמונים יאכלו את המתחרים עם מלח, הם הכי לא מתוקים- הם מלוחים!!
הם קוראים לכולם בלי יוצא מן הכלל לצאת מהמחילות ולהצביע בקלפיות. אותיותיו בקלפי- פס והוא זועק "מחילה לישראל"